Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

25 ÉVES AZ EGRI SZOCIÁLPEDAGÓGUS KÉPZÉS

Utolsó módosítás: 2016. október 19.

Negyed évszázados az egri szociálpedagógus képzés. Az elmúlt években hagyományt teremtettünk, minden évben megszervezzük a szociálpedagógus képzés köré szerveződő konferenciánkat.

Ezáltal lehetőséget kívánunk biztosítani a szociális szférában és a köznevelésben dolgozó szakemberek: pedagógusok, szociálpedagógusok és valamennyi társszakma képviselőinek tapasztalatcseréjére. Mindemellett nagyszerű találkozási lehetőség a képzésben résztvevők és egykori diákjaink számára. A konferencián előadások, workshop-ok és műhelymunkák keretén belül mutatjuk be szakembereknek és érdeklődőknek azokat a módszereket, projekteket, melyek lehetőséget biztosítanak egy szociálpedagógusnak arra, hogy a köznevelésben és a szociális ágazatban is hatékony képessé tételt végezzen.

Időpont: 2016. október 21., péntek

A rendezvény honalpja az alábbi linken érhető el: link

Részletek a szórólapon olvashatók:

 

A Szocped 25. Nemzetközi Konferencia sajtótájékoztatója

Nagy megtiszteltetésben volt részünk, meghívást kaptunk az Eszterházy Károly Egyetem havonta megszervezésre kerülő sajtótájékoztatójára. Az intézmény kiemelt eseményei között szerepelhettünk és öt percben elmondhattuk a rendezvény célját és a programokat.

A közös program után személyes interjúkra került sor, ahol a sajtó képviselői különös érdeklődést tanúsítottak a pénteki Szocped 25.

Konferenciánk iránt. Köszönjük a lehetőséget! Minden érdeklődőt szeretettel várunk, hiszen nyitott rendezvényről van szó, ahol a szociális nevelés nemzetközi trendjeiről, valamint a szociálpedagógus köznevelésben betöltött szerepéről is szó lesz, valamint évfolyam találkozókra kerül sor.

 


< Vissza