Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Az Inter-Uni-Borsodi záró konferenciája

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

Inter-Uni-Borsodi címmel indított közös projektet a Széchenyi István Egyetem, az egri Eszterházy Károly Főiskola és a Borsodi Műhely Kft.

A projekt témáját a generációváltás problémája adta, ami a Borsodi Műhely Kft. mellett, más hazai családi vállalkozásokat is érinthet. A projekt (Pályázati azonosító: TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0003) keretében megvalósuló program végén olyan elemzést és javaslatokat kértek a kiválasztott hallgatóktól, (és mentoraiktól) amit akár más családi vállalatok is sikerrel hasznosíthatnak, ha generációváltásra kerül sor esetükben.

A második workshop Egerben került lebonyolításra április 22-23. között, majd a projektzáró eseménynek ismét Győr adott otthont, május 7-én, ahol a hallgatók (több heti munka eredményeként) egy előadáson tárták az érdeklődők elé azokat a javaslatokat, melyek segíthetik és megkönnyíthetik a generációváltást a családi tulajdonban lévő vállalatoknál.

A tanulmány összeállításában főiskolánkról Tajti Evelin (Gazdálkodási és menedzsment), Somogyi Boglárka, Tóth Marcell (Gazdaságinformatika), Asztalos Réka, Czilli Barbara és Nagy Balázs (Germanisztika) vettek részt, a záró prezentáció megtartásában pedig Tajti Evelin és Tóth Marcell.

Munkájukat ezúton is köszönjük!


< Vissza