Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Diák Menedzsment Bajnokság

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék.

Tisztelt Hallgató!

Szeretném felhívni a figyelmét a Diák Menedzsment Bajnokságra, amely egyetemi/főiskolai hallgatók számára megrendezett nagy múlttal rendelkező országos üzleti szimulációs verseny.

A verseny jó lehetőség arra, hogy a hallgatók szakmai tapasztalatot szerezzenek és az iskolapadban megszerzett tudásukat a gyakorlatba is átültessék. Kipróbálhatják magukat üzleti szituációkban, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy felkészültebben és magabiztosabban léphessenek be a munkaerőpiacra. A diákok sikere pedig nem utolsó sorban az oktatási intézmény hírnevét is emeli.

A Bajnokságon diákok három fős csapatokban próbálhatják ki magukat menedzseri szerepben egy virtuális kerékpárüzletet irányítva. A csapatok kartól és szaktól függetlenül alakulhatnak. A selejtezőket hat helyszínen, Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett és Győrben rendezik. Az elődöntőt online bonyolítják le, majd a 10 legjobban teljesítő csapat tagjai a budapesti döntő keretében mérkőznek meg a díjakért.

Díjazás:

1. díj: 150 000 Ft értékű műszaki utalvány a Loxon Solutions jóvoltából és 450 000 Ft értékű tréningcsomag a TATA Consultancy Services felajánlásával2. díj: 100 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
3. díj: 50 000 Ft értékű műszaki utalvány és 450 000 Ft értékű tréningcsomag
Karrierlehetőség a támogatóknál és ajándékcsomagok.

Nevezési határidő: 2017. március 26. éjfél

További információk a versennyel kapcsolatban: www.diakverseny.hu vagy https://www.facebook.com/diakverseny/

Tisztelettel:
Kovács Ádám
Rendezvényekért felelős referens
Egyetemi Hallgatói Önkormányzat
Eszterházy Károly Egyetem


< Vissza