Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Közgazdász-díj Soós Gabriellának

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

Soós Gabriella, az Eszterházy Károly Egyetem Gazdaságtudományi Intézetének munkatársa május 24-én „Közgazdász díj”-at vehetett át Budapesten a magyar Közgazdasági Társaság jubileumi küldöttgyűlésén.

Megalapításának 125. évfordulóját ünnepelte május 24-i éves küldöttgyűlésén a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT). Az ünnepi évfordulón Pleschinger Gyula, az MKT elnöke, a Monetáris Tanács tagja, valamint Hegedűs Éva, az MKT főtitkára, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója az MKT elnöksége nevében díjakat adott át.
Kollégánk, a Vállalkozás-gazdaságtan Tanszék oktatója, mint a Magyar Közgazdasági Társaság Heves Megyei Szervezetének elnökségi tagja és titkára a megyei szervezet érdekében végzett, sokéves, kiemelkedő munkájának eredményeképpen vehette át a rangos elismerést. Soós Gabriella nagyon sokat tesz azért, hogy az országos és megyei szakmai rendezvények szervezésébe az Eszterházy Károly Egyetem és az egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara is bekapcsolódjon, ezzel is erősítve intézményünk hírnevét és egri közgazdászképzés ismertségét és elismertségét.
A kitüntetéshez szívből gratulálunk!

A rendezvény részletes beszámolója megtekinthető az alábbi címen: link

A hírt küldte: Dr, Csáfor Hajnalka dékán, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

 

 


< Vissza