Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

OTDK eredmények

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferencia Közgazdaságtudományi Szekciójának 2019. április 11-13 között a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara adott otthont. Az országos megmérettetésen a Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar nyolc hallgatója mutatta be dolgozatát.

Ebben az évben a szekció 45 tagozatában 365 dolgozat került bemutatásra, melyek között a szakmai zsűri 171 helyezéssel járó díjat és 67 különdíjat osztott ki. A GTK hallgatói eredményesen szerepeltek, egy harmadik helyezést értek el és két különdíjban részesültek.

Harmadik helyezést ért el UNGHVÁRY TAMÁS a Marketing I. Fogyasztói magatartás I. tagozatban bemutatott Márkák harca a mobilpiacon c. pályamunkájával (témavezetők: Dr. Csernák József, Dr. Taralik Krisztina).
Különdíjban részesült FAJD PETRA a Pénzügy I. Digitalizáció és pénzügyi tudatosság tagozatban bemutatott Pénzügyi kultúra-kutatás az Észak-magyarországi régió megyeszékhelyeinek közgazdasági és nem közgazdasági középiskoláiban c. pályamunkájával (témavezetők: Dr. Borsi Balázs, Dr. Csugány Julianna).
Különdíjban részesült VERÉB HENRIETTA a Humán erőforrás gazdálkodás III. Generációk és munkáltatói márka tagozatban bemutatott Generációs különbségek a munkaerőpiacon c. pályamunkájával (témavezetők: Dr. Herneczky Andrea, Dr. Domán Szilvia).

Az országos megmérettetésen induló további pályaművek:

BALOG VIVIEN a Gazdasági informatika és e-business tagozatban mutatta be Szeizmológiai zaj szerepének vizsgálata az Einstein Telescope megvalósíthatóságának szempontjából c. dolgozatát (témavezető: Lökös Sándor, Dr. Novák Tamás).
CZIBOLYA BERNADETT a Humán erőforrás gazdálkodás I. HR rendszerek és folyamatok tagozatban mutatta be Befektetés a jövőbe, avagy a tudás kamatoztatása c. dolgozatát (témavezető: Dr. Baranyi Aranka, Dr. Csernák József).
ŐSZI NOÉMI a Pénzügy II. Pénzügyek a gazdaságban tagozatban mutatta be Megtakarítási szokások vizsgálata nyugdíj és öngondoskodás tekintetében c. dolgozatát (témavezető: Dr. Baranyi Aranka, Dr. Csernák József).
RONGA-LÁNCOS SZABINA az Ágazati gazdaságtan III. Kortárs gazdasági és ipari kihívások tagozatban mutatta be Jelen vagy jövő? Ipar: 4.0 c. dolgozatát (témavezető: Szabóné Dr. Benedek Andrea).
SÖNPERGER RICHÁRD a Humán erőforrás gazdálkodás II. Egyéni jellemzők menedzselése a szervezetben tagozatban mutatta be A szervezeti kultúra és az önértékelés kapcsolata c. dolgozatát (témavezető: Dr. Kozák Anita).

A tagozati zsűrik munkájában a GTK több oktatója is részt vett: Dr. Kovács Tibor a Regionális gazdaságtan és területfejlesztés c. tagozat elnökeként, Prof Dr. Dinya László a Változásmenedzsment kihívások és innovatív megoldások c. tagozat elnökeként, Dr. Baranyi Aranka a Pénzügy I. Digitalizáció és pénzügyi tudatosság c. tagozat társelnökeként, Dr. Csáfor Hajnalka a Humán erőforrás gazdálkodás VI. /Munkaerőpiaci, ágazati és területi kutatások c. tagozatban tagként, Dr. Tégla Zsolt Termelés- és szolgáltatásmenedzsment, logisztika, ellátási lánc menedzsment c. tagozatban tagként, Szabóné dr. Benedek Andrea a Marketing V. Virtuális közösségek c. tagozatban tagként, Dr. Kozák Anita a Humán erőforrás gazdálkodás III. / Generációk és munkáltatói márka c. tagozatban tagként látott el szakmai feladatokat.

A konferencián részt vett hallgatók és felkészítő tanáraik munkáját, valamint a tagozati zsűrik munkáját segítő oktatók közreműködését köszönjük, a díjazottaknak gratulálunk, további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánunk!

Unghváry Tamás

Fajd Petra

 Sönperger Richárd

 Őszi Noémi

Czibolya Bernadett

 Balog Vivien


< Vissza