Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Kiosztották a díjakat a megye legjobbjainak

Utolsó módosítás: 2014. szeptember 23.

Kihirdették megyei szinten a hatékony tűzmegelőzési kommunikációval kapcsolatos pályázat eredményeit. A bíráló bizottság összesen hét pályázót jutalmazott.

„Hatékony tűzmegelőzési kommunikáció" címmel hirdetett pályázatot 10-18 éves korosztály számára az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A Heves megyében született pályaművek eredményeit szeptember 22-én ismertették a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tanácstermében. A díjakat dr. Pólya Tamás, a bíráló bizottság elnöke és az Eszterházy Károly Főiskola Kommunikáció-és Médiatudomány Tanszék vezetője adta át.

 

Fotó: Ress Alexandra Héla

Az ifjú pályázóktól a tűzvédelemmel kapcsolatos hatékony, ötletes kommunikációs megoldások alkalmazását várták. A felhívásra összesen 23 pályamű érkezett, ezek közül választották ki azt a hét alkotást, melyet díjjal jutalmaztak az ítészek. Azok a művek, melyek első helyezést értek el, automatikusan részt vesznek az országos versenyben is, melynek eredményeit szeptember 30-án ismertetik.

 

Fotó: Ress Alexandra Héla

Az országos pályázat fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, főigazgató, az Országos Tűzmegelőzési Bizottság elnöke, míg az országos bírálóbizottság elnöke Berki Imre, a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának vezetője.

A nyertesek:

Plakát kategória:

1. helyezés: Lakatos Fanni
2. helyezés: Király Dávid
3. helyezés: Lakatos Marcell

Videó kategória:

1. helyezés: Király Krisztián
2. helyezés: Balázs Szabolcs

Banner kategória:

1. helyezés: Varga Fanni

Megyei különdíjat kapott Czapp Ádám, „Erdőtűz előtt" című művéért.

 

A cikk forrása: http://palettaonline.hu/


< Vissza