Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Kínálat nemzetközi diákoknak

Utolsó módosítás: 2014. szeptember 09.

Karunk Gazdaságtudományi Intézetében az Open University Malaysia-val közösen 2011 szeptemberétől angol nyelvű MBA képzés is folyik. Amellett, hogy a tehetséges hallgatóinknak lehetősége nyílik arra is, hogy a diplomájuk megszerzését követően tanulmányaikat ezen program keretei között folytassák, ezt a képzést akár külföldi hallgatók számára is ajánljuk.
A kar gondozásában idegen nyelven is indul a Nemzetközi tanulmányok alapszak, melynek tantervi struktúrája a közelmúltban megváltozott. A szak további szakiránnyal bővült (Nemzetközi Vállalkozásfejlesztési), míg a Nemzetközi mesterszakon 2 új szakirány indult (Tranzitológia és Balkán-tanulmányok). Ezeket a szakirányokat angol nyelven is akkreditáltuk. A Nemzetközi tanulmányok képzés során mind a BA, mind az MA szakokon alapelvünk, hogy hallgatóink szemeszterenként 1-2 tárgyat idegen nyelven teljesítsenek (angol, német, francia). Ehhez a megfelelő szakemberek rendelkezésre állnak.
A kar, a hallgatói csereprogramok kapcsán hozzánk érkező hallgatóknak, valamint a Nemzetközi tanulmányok szak hallgatóinak a vizsgált időszak alatt összesen 60 – különböző kódon futó – idegen nyelvű tanegységet hozott létre, melyekből évi átlagban 21 kurzust indított. Az idegen nyelvű kurzusok 76%-a angol 12%-a angol és német, további 12%-a német nyelvű volt. Ezek az órák nyitva állnak bármely szak tehetséges hallgatói számára is azzal a céllal, hogy szakmai szókincsüket bővítsék és az adott tématerületen elvárt idegen nyelvű kommunikációs képességeiket fejlesszék.

 


< Vissza