Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Aktív részvétel az egyetemi sportnapon

Utolsó módosítás: 2019. október 03.

2019. szeptember 24-én került megrendezésre az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja az EKE Sporttudományi Intézetének szervezésében.

A Pedagógiai Kar oktatói vezetésével Csecsemő-és kisgyermeknevelő, Óvodapedagógus, Gyógypedagógia szakos, valamint osztatlan tanárképzésben résztvevő hallgatók vettek részt az Egyetemi Sport Nemzetközi Napja alkalmából megrendezésre került programsorozaton, melynek keretében számos sportág kipróbálására lehetőség nyílt.

A Gyógypedagógia BA szak nappali tagozatának I. évfolyamos hallgatói részvételével „Érzékenyítő sarok" várta a fogyatékkal élők mindennapjaival ismerkedni vágyó hallgatókat.

A Sporttudományi Intézet felkérésére Fürné Mosoni Anita mesteroktató és elsősegély csapata mutatott be a Vöröskereszttel együttműködve újraélesztést és elsősegélynyújtást az érdeklődő közönség számára.

Emellett számos hallgató önkéntes véradáson, illetve tudománynépszerűsítő előadásokon és közönségtalálkozókon is részt vehetett.

A sportnaphoz az egyetem Jászberényi Campusa és Sárospataki Comenius Campusa is csatlakozott saját szervezésű programkínálatával.


< Vissza