Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Bálint Ágnes emlékkiállítás megnyitója

Utolsó módosítás: 2019. augusztus 30.

A Móra Könyvkiadó által szervezett és a Líceumban 2019. szeptember 05.-től bemutatásra kerülő Bálint Ágnes Emlékkiállítás megnyitására kérték fel Kovácsné Dr. habil. Nagy Emese dékán asszonyt.

A Vecsés város támogatásával megvalósult - tablókat és tárgyakat felvonultató - kiállítás az óvodás és kisiskolás közönség számára lett létrehozva. A legfiatalabb olvasók játékokon, közös mókán keresztül ismerkedhetnek meg Bálint Ágnes mesehőseivel, miközben a tablók tartalma a nagyobb gyerekeknek és a felnőtteknek nyújt tartalmas élményt. A kiállított tárgyak között látható a szerző írógépe, rajzfilm vázlat, Frakk, Mazsola tökházikója és barátai, a faliszekrényből elővarázsolt iskola és maga Böbe Baba. A kisebbek memóriakártyákon ismerkedhetnek a könyvekkel, a nagyobbak pedig játékos feladatokkal mérhetik fel tudásukat a Szeleburdi családdal kapcsolatos ismereteiket, megnézhetik idegennyelvű könyveit is és akár diafilmet is vetíthetnek.

Az augusztus 28-án Egerbe érkezett kiállítás a Tittel Pál Könyvtárban szeptember 25-ig ingyenesen megtekinthető. További információkat az alábbi linkre kattintva találhat: balint-agnes-emlekkiallitas 


< Vissza