Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

IV. NEMZETKÖZI INTERDISZCIPLINÁRIS KONFERENCIA

Utolsó módosítás: 2019. április 02.

A Pedagógiai Kar oktatói a IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián

Az Eszterházy Károly Egyetem Pedagógiai Karának oktatói és a Neveléstudományi Doktori Iskola hallgatói előadóként és szekcióvezetőkként is sikeresen szerepeltek az IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián 2019. március 21-én, Debrecenben.
Űrkutatás, a jövő társadalma, pénz nélküli világ, mesterséges intelligencia volt a fő téma a IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián, ahol 11 ország 180 résztvevőjének 120 előadása fókuszált az említett témákra. A 4. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencia tágabb résztvevői köre országonként, illetve szűkebb szervezői köre:

A rendezvényen három új tudományos folyóirat bejelentése is megtörtént, melyek címei: Lélektan és hadviselés, Mesterséges intelligencia és OxIPO.
A tudományági sokszínűség közötti összekötő kapocsként (a konferenciasorozat előző három alkalmához hasonlóan) az idén is azt kérték a szervezők az előadóktól, hogy legalább egy gondolat erejéig villantsák fel, hogyan kapcsolódik saját előadásuk témája olyan, a Szervezők által megadott átfogó témakörökhöz, mint például a „Humán élet a Földön kívül", a „Jövő társadalma", a „Pénz nélküli világ", a „Mesterséges intelligencia".
A 120 előadás között szép számmal vettek részt a Eszterházy Károly Egyetem Neveléstudományi Doktori Iskolája doktoranduszai (Krakker Anna, Gulyás Klára, Herédi Rebeka, Kispál Dániel, Szűts-Novák Rita, Tudlik Csilla) és Pedagógiai Karának oktatói (Csordás Georgina, Emri Zsuzsa, Jávorszky Ferenc, Kecskeméti-Székely Katalin Zsuzsa, Koltay Tibor, Ládiné Szabó Tünde Julianna, Lívják Emília, Mező Ferenc, Szalay Krisztina, Szebeni Rita). Szekcióvezetői feladatot is ellátott: Koltay Tibor és Mező Ferenc.

A hírt küldte: Dr Mező Ferenc, intézetigazgató egyetemi docens, Pszichológia Intézet

 


< Vissza