Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

KARÁCSONYI KÉSZÜLŐDÉS

Utolsó módosítás: 2014. december 13.

2014. december 10-én a Neveléstudományi Intézet Andragógiai és Közművelődési Tanszékének szervezésében került sor a hagyományos Karácsonyi készülődés elnevezésű rendezvényre.

A nappali tagozatos Játék- és szabadidő-szervező tanár szakos hallgatók Herpainé Lakó Judit adjunktus vezetésével fogadták az érdeklődőket. A nagy számú érdeklődésre való tekintettel idén is a B épület Nagyelőadójában kellemes karácsonyi hangulatban alkothattak vendégeink különböző ajándékokat, a téli ünnepkörhöz kötődő dekorációkat hagyományos és modern technikák alkalmazásával. Készíthettek narancsból, vagy üvegfestéssel mécsestartót, karácsonyfadíszeket, gyöngyangyalkát, toboz rénszarvast, karácsonyi csomagolópapírt és dísztasakokat, papírhajtogatással különböző figurákat illetve hópihéket. Megismerhették a mézeskalács, a rénszarvasos sütemény és csokoládé bonbon készítés és díszítés rejtelmeit.
A teázó, forraltborozó sarokban kellemes zeneszó mellett lehetőség nyílt az adventi időszakhoz és a téli ünnepkörhöz kötődő szokások, hagyományok, személyes élmények felelevenítésére, vagy videó üzenet formájában megosztani másokkal is ezeket. A pihenősarokban kényelmes babzsákfotelekben helyet foglalva kivetítőn karácsonyi filmeket nézhettek az érdeklődők.
A kellemes hangulatú délutánon szép számú érdeklődő tölthette tartalmasan szabadidejét és készülhetett az Ünnepre.


A rendezvényről készült képek az alábbi linken érhetőek el (fotós: Milasóczki Gergő):
https://www.dropbox.com/sh/tl26ggv6lhet70n/AAAIgW9E4TFY43Jo5HaaM4ZHa?dl=0#/ 

 

Kellemes Karácsonyi Ünnepetek és Boldog Új Évet kívánunk!

A hírt küldte: Neveléstudományi Intézet, Andragógiai és Közművelődési Tanszék

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< Vissza