Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Karunk oktatói a Tehetségútlevél-rendezvényen

Utolsó módosítás: 2020. február 13.

2020. február 6-án hetedik alkalommal került megrendezésre az Eszterházy Károly Egyetemen a „Tudományról Diákoknak Kíváncsiságból (TDK) – Tehetségútlevél a felsőoktatásba" elnevezésű rendezvény.

A konferencia a tanulmányaikat felsőoktatási intézményben folytatni kívánó, 10-12. évfolyamon tanuló középiskolás diákokat célozza meg, hogy az általuk választott felsőoktatási intézményben megtalálják azokat a TDK köröket, mely segítheti őket tudományos és művészeti előmenetelükben. A TDK-ra a diákok tudományos témájú esszével, rövidfilmmel, tematikus fotó-anyaggal, vagy egyéni, illetve csoportos élőzenei produkcióval pályázhattak.

Az idei rendezvényen zsűritagsági feladatokat láttak el:
- a Kulturális örökség és közösségek szekciójában Rakusz Márta (mesteroktató), valamint Dr. habil. Tengely Adrienn (egyetemi docens) a Neveléstudományi Intézet Andragógiai és Közművelődési Tanszékről;
- a Pszichológia és élettan szekcióban Csordás Georgina (tanársegéd) és Dr. Mester Dolli (főiskolai docens) a Pszichológia Intézet részéről;
- a Társadalomtudományi (szociálpedagógia, neveléstudomány) szekcióban Dr. Kovács László (főiskolai docens) a Neveléstudományi Intézet Pedagógia Tanszék részéről.
A Poszter szekcióban zsűritagként szerepelt továbbá Dr. Orgoványi Gajdos Judit (adjunktus, Neveléstudományi Intézet/Pedagógia Tanszék) is.

A Szervezőbizottság tagjai többek között Dr. habil. Simándi Szilvia (egyetemi docens) és Dr. Virág Irén (intézetigazgató egyetemi docens)  voltak.


< Vissza