Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

KERESZTFÉLÉVES PONTHATÁROK JANUÁR 25-ÉN

Utolsó módosítás: 2021. január 18.

Várhatóan január 25-én hirdetik ki a keresztféléves ponthatárokat, a háttérben pedig már zajlik a beküldött dokumentumok, módosító kérelmek feldolgozása - írja a felvi.hu.

A január 11-ig leadott kérelmek és benyújtott dokumentumok feldolgozása folyamatosan zajlik, egészen a január 25-i ponthatár-megállapítást megelőző napokig - olvasható a www.felvi.hu cikkében.

A felvételi összpontszámok a feldolgozottság függvényében alakulnak (ezt az E-felvételi Dokumentumok menüpontjában lehet ellenőrizni). Így ha egy újonnan feldolgozott dokumentum hatással van a jelentkezői összpontszámra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámban.

A jelentkezők az E-felvételi Jelentkezések és pontszámok menüpontjában nézhetik meg az egyes jelentkezési helyeiken számított felvételi összpontszámukat és annak részleteit.

Az Oktatási Hivatal minden jelentkezőre ún. besorolási döntést hoz, az erről szóló határozat elérhetővé válásáról pedig elektronikus levelet küld ki a jelentkezőket legkésőbb 2021. január 25-ig. A besorolási határozat szintén az E-felvételi felületéről tölthető le.

A besorolást nyert jelentkezőnek az érintett felsőoktatási intézmény legkésőbb február 2-ig ún. felvételi határozatot küld, és tájékoztatja a felvett jelentkezőt a hallgatói jogviszony létesítésének feltételeként meghatározott beiratkozás helyéről, idejéről és az ezzel összefüggő teendőkről is.


< Vissza