Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

LEGO EDUCATION FELKÉSZÍTÉS MÁSODSZOR AZ EKF-EN

Utolsó módosítás: 2016. május 26.

Az Médiainformatika Intézet IKT kutatócsoportja célul tűzte ki a LEGO taneszközök pedagógiai értékének feltárását, az általános iskolák részéről megmutatkozó fokozott érdeklődés pedig szükségessé tette a módszertani felkészítő nap újbóli megszervezését.

Intézményünk a LEGO pedagógiai módszereinek megismertetése érdekében együttműködik a LEGO EDUCATION Magyarországi képviseletével a H-Didakt céggel. A kapcsolatépítés folytatásaként Kopasz Anikó ügyvezető igazgató tartott módszertani felkészítést 8 általános iskola képviselői és tanítói számára.
A LEGO EDUCATION a programon részt vevő intézményeket ingyenesen felszerelte az első és második osztály matematika oktatását támogató LEGO More To Maths csomagokkal.
A Médiainformatika Intézet által koordinált módszertani felkészítő nap összehozta azokat az iskolákat, amelyek már tapasztalatokkal rendelkeznek a LEGO termékekkel történő oktatásban, a programra nyitott újonnan csatlakozó iskolákat és gyakorló általános iskolákat az ország minden területéről.

 

 

 


< Vissza