Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

XX. Országos Neveléstudományi Konferencia

Utolsó módosítás: 2020. november 13.

Jubileumi évhez érkezett az Országos Neveléstudományi Konferencia, amelyet idén rendeztek meg 20. alkalommal. A rangos eseményen a Pedagógia Tanszék több oktatója is részt vett.

A Debreceni Egyetem és a Kopp Mária Intézet közös szervezésében 2020. november 5–7. között tartották a XX. Országos Neveléstudományi Konferenciát. A Pedagógia Tanszék oktatói az alábbi előadásokkal járultak hozzá a konferencia sikeres megvalósulásához:

- Dr. Virág Irén: A SCHNEPFENTHALI „NATURALIANKABINET"

- Dr. Orgoványi-Gajdos Judit, Gaskó Krisztina (Klebelsberg Központ): PEDAGÓGUSOK DIGITÁLIS ESZKÖZHASZNÁLATA: A PEDAGÓGUSOK ATTITŰDJEI ÉS A DIGITÁLIS ALKALMAZÁSOK HASZNÁLATÁNAK GYAKORISÁGA

- Zagyváné Dr. Szűcs Ida, Bordáné Kovács Zita (Klebelsberg Központ): A PEDAGÓGUSOK DIGITÁLIS ESZKÖZHASZNÁLATA: TANÁRI LAPTOPOK ÉS INTERAKTÍV PANELEK ALKALMAZÁSA (A két részkutatás a Klebelsberg Központ EFOP-3.2.4-16-2016-00001 sz., „Digitális kompetencia fejlesztése" c. projektjének támogatásával valósult meg.)

- Zagyváné Dr. Szűcs Ida: RENDSZERINTELLIGENCIA, AVAGY A PEDAGÓGUS MINŐSÉGI MUNKÁJÁNAK ÚJ MUTATÓJA

Dr. habil. Ugrai János a négy tudományegyetem (ELTE, Debrecen, Pécs, Szeged) tanárképző és pedagóguskutató műhelyeinek bemutatkozó szimpóziumán volt felkért opponens.

A konferencia absztrakt kötete ITT érhető el


< Vissza