Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Biológia szakosok eredményes szereplése a 11. MTBK-n

Utolsó módosítás: 2017. november 13.

Biológia BSc. szakos hallgatóink eredményesen szerepeltek a XI. Magyar Természetvédelmi Biológiai Konferencián. A konferencia poszterversenyén Győrössy Dorottya, egyetemünk biológia BSc. szakos hallgatója nyerte el a harmadik helyezést

Bozóki Balázs és szerzőtársai két poszterrel jöttek a konferenciára. Az egyik a farmosi békamentés eredményeit ismerteti 2007-2016 közötti időszakra, a másik poszteren pedig a Tápió Természetvédelmi Egyesület tevékenységét mutatták be.

Balázs (jobb oldalon) informálja az érdeklődőket


Győrössy Dorottya és dr. Estók Péter a kis és a kerekgyergű patkósdenevér bioakusztikai vizsgálatának újabb eredményeit mutatták be poszterükön.

A konferencia keretében a BSc, MSc és PhD-hallgatók számára poszterversenyt hirdettek meg. A konferencia zsűribizottsága döntése alapján Győrössy Dorottya, egyetemünk biológia BSc szakos hallgatója nyerte a harmadik helyezést a poszterversenyben.


Sosovicska Bernadett, Szabadi Kriszta, Győrössy Dorottya és Estók Péter szerzősségével pedig a magyar szöcskeegér kutatása a Hernád-völgyben címmel láthattunk új tudományos eredményeket.

A poszter a szerzők gyűrűjében


< Vissza