Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Válaszd a Környezettan BSc duális képzését!

Utolsó módosítás: 2021. január 22.

Ha sikeres szeretnél lenni a munka világában, egy globális környezeti probléma ellen küzdeni, a használható tudás megszerzése mellett még dolgoznál is, akkor gyere hozzánk!

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ KÖZÉPISKOLÁSOK!

Ha érdekelnek a reál tantárgyak, belekóstolnál kicsit a fizika, a matematika világába, jobban elmélyednél a földrajz, a kémia és a biológia tudományában, szeretnél környezet- vagy természetvédelmi területen elhelyezkedni, gyakorlatias és használható ismereteket szerezni, akkor válaszd a 2020/2021-es tanévre a KÖRNYEZETTAN BSC alapképzést!

Ha szeretnéd a modern kor új környezetvédelmi és környezettechnológiai szakismereteit elsajátítani, a hulladékgazdálkodás hazai felzárkóztatásában és fejlesztéseiben részesülni, innovatív és világszínvonalú nagyvállalatoknál elhelyezkedni, tanulás mellett fizetésért dolgozni, akkor Egerben a helyed! VÁLASZD a KÖRNYEZETTAN BSC HULLADÉKGAZDÁLKODÁS SZAKIRÁNYÁN a DUÁLIS KÉPZÉST! Várunk, ne habozz!

Egykori, a munka világában sikeres Hallgatóink szakkal kapcsolatos véleményét a következő linken találjátok: http://www.geonature.uni-eger.hu/hu/fktihu/felvetelizoknek-ide-gyere-/volt-hallgatoink-mondtak

Bővebb információkat a https://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/meghirdetes.php?meg_id=3875&elj=20a linken találtok!

A képeken a duális képzésünkben együttműködő partnereinket láthatod, ahol neked is lehet esélyed az elhelyezkedésre!< Vissza